HomeEven voorstellenMijn paardenEerste kennismakingPaardensessies met kinderenSpeciale kinderenPsychomotoriekDiepgevoelige kinderenVolwassenenInspiratieochtendErvaringenBloesemremediesContactKostenLinks

Manon Koffeman
De Leuke 1a
7251 LL Vorden
info@paardenkind.nl
telnr.: 0575 779828
mobiel: 06 30433589


Created by CdWDesign
     Ga naar mijn facebook

Misschien wil jouw kind dolgraag op paardrijden maar vind je hem of haar nog wat te jong of te onervaren. Maneges kunnen vaak imposant overkomen met zoveel paarden, zoveel mensen, grote schuren, stallen etc.
Dan bestaat hier de mogelijkheid om, op een veilige manier, kennis te maken met paarden. Spelenderwijs zal je kind veel te weten komen over het gedrag van paarden, hoe om te gaan met een paard en de eerste beginselen van het rijden op een paard. De sessies zijn individueel zodat alle aandacht naar het kind en paard gaat. 
Woon je wat verder weg dan hoeft dit ook geen probleem te zijn. De Achterhoek is prachtig en er zijn genoeg B & B's te vinden (onder kopje 'links') om een (lang) weekend de omgeving te verkennen terwijl je kind de paarden en hun gedrag verkent. Kortom; er is veel mogelijk!

Ook kinderen die angstig zijn voor paarden of slechte ervaringen hebben met paarden (of andere dieren) zijn welkom voor een eerste stress vrije kennismaking met de kudde.