HomeEven voorstellenMijn paardenEerste kennismakingPaardensessies met kinderenSpeciale kinderenPsychomotoriekDiepgevoelige kinderenVolwassenenInspiratieochtendErvaringenBloesemremediesContactKostenLinks

Manon Koffeman
De Leuke 1a
7251 LL Vorden
info@paardenkind.nl
telnr.: 0575 779828
mobiel: 06 30433589


Created by CdWDesign
     Ga naar mijn facebook

Wil je de kracht van de kudde ontdekken, de wijsheid van het individuele paard, de harmonie, de hiėrarchie, de subtiele signalen, de rust en de stilte? 

Wil je de kracht van jezelf ontdekken, jouw eigen wijsheid, jouw mogelijkheden, de rust en stilte in jezelf?

Je kunt het hier allemaal meemaken als wilt ervaren hoe het is om helemaal jezelf te mogen zijn; zonder oordeel, zonder aannames. Voel de kracht van kwetsbaarheid als je de kudde binnenstapt. Misschien komt er (oude) angst naar boven, onzekerheid, verdriet; het mag er allemaal zijn. De kudde zal je accepteren omdat je helemaal goed bent zoals je bent.

Voor als je:

- Wilt gaan voor je mogelijkheden

- Je innerlijke kracht wilt (her)ontdekken

- Je wilt laven aan de rust van de kudde

- Bij de paarden wil ontdekken hoe mooi je bent

- In een liefdevolle spiegel wil kijken

- Grenzen aan wil geven

- Jezelf de moeite waard wilt vinden en het ook wil voelen

 -Van hoofd naar hart wilt

- Angstig bent (voor paarden)  

Gun het jezelf om, samen met de paarden en met mij, zoveel mogelijk ballast uit je rugzak te halen, achter je te laten zonder druk of pressie. Niets moet en we doen het helemaal op jouw eigen tempo. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en je mogelijkheden! We kunnen stil zijn maar er kunnen ook prachtige gesprekken ontstaan in het bijzijn van de paarden.